Word vrijwilliger:

Mensen die betrokken willen raken en mee willen bouwen zijn van harte welkom! Vrijwilligers zijn voor ons enorm belangrijk. Met jouw gaven en talenten kun je invulling geven aan ons werk. Neem contact met ons op en kom kennis maken met ons team!

Vrijwilligers helpen met het schoonmaken, voeren van de dieren, grasmaaien, moestuinieren, tuinieren en helpen met paardrijlessen (opzadelen etc.). Veel van onze vrijwilligers zijn statushouders en kunnen bij ons gratis Nederlandse les krijgen en het spreken van de Nederlandse taal beoefenen. Vaste werkdagen en –tijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9 tot 12 uur.

Er voor elkaar zijn. Dat is de focus.. We willen graag een plek creëren waar je het gevoel krijgt dat je welkom bent, waar mensen elkaar ontmoeten en waar omzien naar elkaar handen en voeten krijgt. Verbondenheid, gastvrijheid en naastenliefde zijn voor ons de sleutelwoorden. Vanuit onze christelijke identiteit zetten we ons in voor mensen uit allerlei maatschappelijke en religieuze achtergronden.

Op dit moment zijn we nog bezig met de restauratie van de boerderij. Na de restauratie (oktober 2019) zal de boerderij de functie van pleegzorgboerderij krijgen.

Op het weiland achter de boerderij is een paddock (Paddock Paradise) gerealiseerd. Er  is een natuurlijke leefomgeving nagebootst voor paarden. In de zomer én de winter kunnen de paarden hier in kuddeverband vertoeven. Naast paarden leven er op de boerderij ook konijnen, cavia’s, kippen, schapen, poezen en een uil.

Een vrijwilligerscontract behoort tot mogelijkheden.

Foto 04-08-19 10 29 13