Word donateur

Lunchpauze in de het zonnetje op de zorgboerderij

steun ons werk

Het werk van Stichting Het Terphuis wordt onder meer mogelijk gemaakt door donateurs en vrijwilligers voor wie wij enorm dankbaar zijn. Wil je ook een bijdrage leveren? Je kunt  donateur worden van Stichting Het Terphuis.

Financiële steun is onmisbaar voor alle werkzaamheden en activiteiten van Stichting Het Terphuis. Ben je enthousiast over ons unieke zorgconcept en wil je een financiële bijdrage leveren? We vertellen je graag meer!

Wat we met jouw financiële steun doen

Jouw financiële steun

Met jouw financiële bijdrage kan Het Terphuis blijven investeren in de gezonde zelfstandigheid van (jonge) mensen. Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat jongvolwassenen een woonplek op de zorgboerderij kunnen huren en onze statushouders Nederlandse taallessen volgen met de benodigde materialen.

Rekeningnummer Stichting Het Terphuis

Je kunt een financiële bijdrage overmaken naar (IBAN) bankrekeningnummer NL28 RABO 0315 0862 03 ten name van Stichting Het Terphuis. Laat dit ons alsjeblieft ook weten in een mail naar info@hetterphuis.nl, zodat wij weten waar donaties vandaan komen, of we iets voor je kunnen betekenen of hoe we je op de hoogte kunnen houden.

Jij kunt iets voor ons betekenen!

Op andere manieren ondersteunen

Je kunt ons uiteraard ook op andere manieren ondersteunen, bijvoorbeeld vanuit jouw bedrijf of met jouw tijd, energie en talenten.

Heb je een mooi idee voor Stichting Het Terphuis? Neem dan gerust contact op via info@hetterphuis.nl om de mogelijkheden te bespreken.

ANBI-status

Stichting Het Terphuis heeft een ANBI-status. Wanneer een instelling door de Belastingdienst als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen) is aangewezen, kunnen donateurs hun giften geheel of gedeeltelijk van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken. Dit binnen de daarvoor geldende regels. Lees meer over de ANBI-status van Stichting Het Terphuis.

Wij waarderen jouw bijdrage zeer!

Ik wil contact opnemen!

Zorg dat je niks mist!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief