Werken op de boerderij

Werken op de boerderij

We bieden onze deelnemers verschillende activiteiten aan in de vorm van dagbesteding, werkervaringsplaats, vrijwilligerswerk of stage. En ook onze bewoners kunnen bijvoorbeeld in de moestuin en bij de dieren (o.a. paarden) werken. Dit alles gebeurt in een samenwerkingsverband en in een leerzame en plezierige omgeving. Op deze pagina lees je alle werkmogelijkheden.

Hoe werken op Het Terphuis eruit kan zien:

LEKKER AAN HET WERK!

Wij bieden onze deelnemers verschillende activiteiten aan in de vorm van dagbesteding, dagactiviteiten, een werkervaringsplek of stage.

Bij de dagbesteding maken we samen diverse cosmetica die in het winkeltje verkocht wordt. De groente uit de moestuin is door de deelnemers zelf gezaaid, verzorgd en geoogst. Jam is een van onze meest gewilde producten.

Deelnemers die van fysiek werk houden, werken het liefst op het land, bij de dieren, zoals paarden. Dit alles gebeurt in samenwerkingsverband en in een leerzame en plezierige omgeving.

Als deelnemer volg jij een eigen traject dat wat betreft wonen en begeleiding aansluit bij jouw beginsituatie, jouw doelen en wat bij jou past. Een vaste begeleider van Het Terphuis begeleidt en coacht jou tijdens het gehele traject. Hij of zij is je vertrouwenspersoon, biedt ondersteuning en moedigt je aan om de door jou gestelde doelen te behalen.

waar kun je werken?

ons Team

Ons team bestaat uit kernbewoners en -begeleiders die in jou investeren door:

  • hun woonplek/woning, leven en hart open te stellen en te delen, met aandacht voor gezonde grenzen.
  • doelgerichte trajecten te begeleiden van A naar B. Hierbij ligt de focus op het proces van ‘rest & restore & restoration’, ofwel rust, herstel en wederopbouw. We hebben daarin aandacht voor de verschillende fasen.
  • continu te bouwen aan een gezonde natuur, structuur én cultuur (geestelijk, emotioneel, relationeel en praktisch).

Neem contact op

Heb je zin gekregen om bij ons op de boerderij te komen werken? Of wil je liever eerst meer informatie ontvangen?

Neem dan contact op met Radka Kuijpers door te mailen naar radka@hetterphuis.nl

Meer weten over ons?

Kom je bij ons wonen?

Kom je bij ons wonen en werken?

Ik wil contact opnemen!

Zorg dat je niks mist!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief