Wat doen we?

Wat doen we?

Zorgboerderij Het Terphuis is er voor jongvolwassenen die extra hulp kunnen gebruiken om hun plek in de maatschappij te vinden. We bieden woon- en werkervaringsplekken aan om een (door)start naar zelfstandigheid te maken.

De groep deelnemers bevindt zich in de leeftijd van 16 tot en met 25 jaar en woont en werkt op onze zorgboerderij om een gezonde en zelfstandige woon- en leefsituatie te ontwikkelen. We werken samen stap voor stap naar de persoonlijke doelen toe en ontdekken en ontwikkelen ieders talent.

Wat kan Het Terphuis jou bieden?

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, kan Stichting Het Terphuis het volgende bieden:

  1. Woontraject
    Wonen op de boerderij en begeleid worden van A naar B. Deze begeleiding vindt plaats door Het Terphuis team, al dan niet in samenwerking met een externe partij.
  2. Werktraject (dagbesteding)
    Er zijn ook plekken voor jongvolwassenen die bijvoorbeeld vastlopen in hun huidige werkplek of opleiding en tijdelijk op de boerderij hun passende werkplek vinden.
  3. Woon-werktraject 
    Wonen en werken op de boerderij (fulltime of parttime) en begeleid worden van A naar B. Deze begeleiding vindt plaats door Het Terphuis team, al dan niet in samenwerking met een externe partij.

Meer informatie of aanmelden?

Heb je zin gekregen om bij ons op de zorgboerderij te komen wonen en/of werken? Of wil je liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Marieke van de Helm door te mailen naar marieke@hetterphuis.nl.

Wonen en werken op de boerderij - Stichting Het Terphuis