Paardenpret

kennismaken met paarden

Paardenpret bestaat uit diverse activiteiten met paarden die door Stichting Het Terphuis worden aangeboden. Deze bieden zowel kinderen als volwassenen de mogelijkheid om met paarden kennis te maken. Dit alles in ontspannen sfeer op onze monumentale boerderij in Poortugaal. 

Leer van alles over paarden, verzorg ze onder begeleiding en ga aan de slag met de basis om te leren paardrijden. Naast Paardenpret bieden wij ook paardencoaching.

Plezier met paarden

“Paardenpret laat deelnemers genieten en plezier hebben en het kan van groot belang zijn voor persoonlijke groei en herstel.”

paardenpret activiteiten

Of je nu op zoek bent naar ontspanning of streeft naar groei en herstel; voor ieder doel bieden wij een passende activiteit.

Aanbod

De activiteiten van Paardenpret bieden wij los en gecombineerd aan, bijvoorbeeld door de volgende programma’s:

Paardenpret algemeen

Dagelijkse verzorging en grondwerk met een paard.

Duur: 45 minuten, inclusief verzorging

Paardrijles professioneel

Paardrijles van een professionele paardentrainer (extern ingehuurd).

 

Duur: 30 á 45 minuten

Paardenpret speciaal

Pakket op maat (paardenverzorging, grondwerk of paardrijden) met extra zorg en individuele begeleiding. Voor vrijwilligers of voor iemand met een zorgvraag.

Duur: 90 minuten

Teamuitje

Leer je collega’s beter kennen en volg een unieke sessie van Paardencoaching met thema’s als samenwerken, teambuilding, communicatie en talentontwikkeling.

Duur: dagdeel of hele dag

Aanvullend arrangement

Vul je programma bij Op Het Terphuis of verblijf in de Bed & Breakfast aan met een paardencoaching of een les paardrijden voor nieuwe inzichten en ontspanning.

Paardencoaching

Paardencoaching (Equine Assisted Coaching) bij Het Terphuis heeft de focus op herstel, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Meer informatie?

Wil je je voor een van onze activiteiten aanmelden, neem dan gerust contact met ons op.

Mailen? saskia@hetterphuis.nl
Bellen? 06-29110101

Ik wil contact opnemen!

Zorg dat je niks mist!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief