Paardencoaching

doel van
paarden-
coaching

Paardencoaching (Equine Assisted Coaching) bij Het Terphuis heeft de focus op herstel, persoonlijke groei en ontwikkeling. De paarden worden ingezet als hulp bij coaching of therapie om de gelegenheid te geven ervaringsgericht te leren en te profiteren van de feedback die een paard daarbij kan geven. Daarnaast is deze vorm ook oplossingsgericht waarbij we stimuleren eigen oplossingen en mogelijkheden te vinden.

Quote

“Een paard is van nature opmerkzaam. Dit unieke dier creëert openingen voor onze deelnemers om meer te vertellen, verder te ontdekken wat er speelt en vanuit hier naar oplossingen te zoeken.”

dagelijkse situaties
behandelen

Tijdens de coaching komen allerlei zaken aan de orde die we in het dagelijks leven op een natuurlijke manier tegenkomen. Denk bijvoorbeeld aan non-verbale communicatie, assertiviteit, creativiteit, leiderschap, verantwoordelijkheid, samenwerking en zelfvertrouwen. Deze vorm van coaching is zowel individueel als in teamverband mogelijk. 

Inhoud paardencoaching

Paardencoaching bestaat uit een ontvangst met warme drank, uitleg, trainingssessie op het paard en afsluiting met warme drank en iets lekkers. 

Duur: 90 minuten

Prijzen

Neem contact op voor actuele prijzen:

Mailen? saskia@hetterphuis.nl
Bellen? 06-29110101

Ik wil contact opnemen!