Paardencoaching

Paardencoaching bij Stichting Het Terphuis

paarden-
coaching

Bij You Make Sense (samenwerkingspartner van Het Terphuis) kun je in een ontspannen sfeer een sessie Paardencoaching (Equine Assisted Coaching) boeken.

Paardencoaching heeft de focus op herstel, persoonlijke groei en ontwikkeling. De paarden worden ingezet als hulp bij coaching of therapie. Dit is een mooie gelegenheid om ervaringsgericht te leren en te profiteren van de feedback die een paard daarbij kan geven. Daarnaast is deze vorm oplossingsgericht: we stimuleren deelnemers om eigen oplossingen en mogelijkheden te vinden.

Unieke dieren

“Een paard is van nature opmerkzaam. Dit unieke dier creëert openingen om meer te vertellen, verder te ontdekken wat er speelt en hier vanuit naar oplossingen te zoeken.”

dagelijkse situaties
behandelen

Tijdens de coaching komen allerlei zaken aan de orde die we in het dagelijks leven op een natuurlijke manier tegenkomen. Denk bijvoorbeeld aan non-verbale communicatie, assertiviteit, creativiteit, leiderschap, verantwoordelijkheid, samenwerking en zelfvertrouwen. 

Deze vorm van coaching is zowel individueel als in teamverband mogelijk. 

Inhoud paardencoaching

Paardencoaching bestaat uit: ontvangst met koffie, thee of fris, uitleg, trainingssessie op het paard en afsluiting met een hapje en een drankje. 

Duur: 90 minuten

Prijzen

Neem contact op voor actuele prijzen:

Mailen? saskia@youmakesense.nl

Bellen? 06-29110101

Ik wil contact opnemen!

Zorg dat je niks mist!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief