Nieuw bestuur, nieuwe naam

Bestuursleden van Stichting Het Terphuis

Nieuw bestuur, nieuwe naam

Graag brengen we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op bestuursniveau. De oorspronkelijke bestuursleden Mirjam Borgdorff – van Oldenrijk, Judith Vreugdenhil en Jaime Jorba Bos hebben hun activiteiten overgedragen aan een nieuw bestuur wat bestaat uit Ludo Baauw, Ernst Jan Kruis, Joke Schevers-Bel en Dorith Vereecke-Ravelli. Helaas was het zo dat de samenwerking tussen het oude bestuur en een aantal andere direct betrokkenen bij het werk van de stichting niet goed verliep. Dit kwam het goede werk van de stichting en haar samenwerkingsverbanden niet ten goede. De oorspronkelijke bestuursleden hebben uiteindelijk besloten om integraal als team hun bestuursfuncties te beëindigen en inmiddels is een nieuw bestuur aangetreden wat ook het vertrouwen geniet van de eigenaren van het centrum en de faciliteiten Kerkstraat 25. Met dit team zal verder worden gebouwd aan de plannen die er al lagen. En we zien daar naar uit!

Verbondenheid, gastvrijheid en naastenliefde zijn voor ons belangrijke sleutelwoorden. Het vrijwilligerswerk in de tuin en moestuin zal gewoon doorgaan en ook de activiteiten van Paddock Paradise (paardenpension en paardrijlessen) zullen op de huidige manier vervolgd worden. Wel zal dit onder een andere naam gaan gebeuren, dit leek ons als nieuw bestuur beter. Een mooie frisse start met een nieuwe naam, maar nog steeds met dezelfde goede doelstellingen die ons voor ogen staan. Stichting De Thuishoeve zal daarom verder gaan onder de naam ‘Stichting Het Terphuis’.

Mocht je verdere vragen hebben dan zijn we graag bereid je te spreken. Onze contactgegevens kun je vinden via onze nieuwe website www.hetterphuis.nl en e-mails kunnen naar info@hetterphuis.nl.

Met vriendelijke groeten van het nieuwe bestuur,

Ludo, Joke, Dorith en Ernst Jan.

Ik wil contact opnemen!

Zorg dat je niks mist!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief