Goed nieuws!

Goed nieuws!

Op 29 februari 2016 is stichting De Thuishoeve officieel eigenaar geworden van de boerderij aan de Kerkstraat 25 in Poortugaal. We zijn enorm blij en dankbaar dat we deze geweldige stap hebben mogen zetten!

Na de sleuteloverdracht bij de notaris zijn we met een aantal naar de boerderij gegaan. We hadden schitterend weer dus we konden samen lunchen in de tuin, tussen de sneeuwklokjes. Gerhard en Judith hadden gezorgd voor een uitgebreide picknick, compleet met vijf (stok) broden en twee vissen. Een symbolische maaltijd: het verhaal uit de bijbel van de vijf broden en twee vissen had ons er vorig jaar aan herinnerd dat als we God datgene wat we hebben toevertrouwen, niets voor Hem onmogelijk is. We danken Hem dan ook voor hoe ver we gekomen zijn en vertrouwen Hem voor wat nog komen gaat.

Begin 2012 heb ik van de verkoopmakelaar een fles champagne gekregen. De afspraak was deze te laten knallen wanneer de koop een feit was. Deze fles heeft maar liefst 4 jaar, als een belofte, klaar gelegen. Nu, 4 jaar later, konden we in de tuin van de boerderij met een geweldig team mensen om ons heen deze fles laten knallen en proosten op de aankoop. Niet alleen de aankoop is een groot wonder, maar zeker ook dat zulke mooie mensen aan ons team zijn toegevoegd de afgelopen jaren.

Soli Deo Gloria!

Nu kunnen we echt onze handen uit de mouwen gaan steken. We hebben er zin in!
Al duurt het nog even voordat we kunnen aanvangen met de restauratie, we kunnen al aan de slag op het erf. Als het ontwerp voor het terrein af is, kan in het voorjaar al begonnen worden met de aanleg van de moestuin. In mei zullen we een nieuwe bijeenkomst organiseren voor omwonenden. De datum en de locatie volgen in een nieuwsbrief in april.

 

Ik wil contact opnemen!

Zorg dat je niks mist!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief