B&B

bed and breakfast Poortugaal‘’We willen een plek zijn waar je gastvrij ontvangen wordt, er even tussen uit bent, kunt genieten, tot rust kan komen, kan schuilen en geïnspireerd en opgebouwd weer je weg kan vervolgen.’’

De Bed & Breakfast is onderdeel van Stichting Het Terphuis en is gevestigd in een monumentale boerderij in een landelijke omgeving in Poortugaal, vlak onder Rotterdam. De boerderij is volledig gerestaureerd met behoud van de historische elementen. Kijk hier  voor meer over de historie van de boerderij. 

Multi functionele zorgboerderij
Op boerderij, is tevens een woongemeenschap gevestigd, samen met de medwerkers dragen ze bij aan een veilige en gezonde plek voor kinderen en volwassenen. De boerderij fungeert ook als proeftuin voor herstellende landbouw en permacultuur. De dieren op de boerderij, vormen een belangrijk onderdeel van deze permacultuur. Daanaast ondersteunen zij op een bijzondere wijze het herstelwerk van mensen die hier te gast zijn en korte of langere periode verblijven.
Je bent welkom om tijdens je verblijf deel te nemen aan het leven op de boerderij en aan te sluiten bij onze vrijwilligers, in de moestuin, op het land of elders. Maar ook is er ruimte om een eigen invulling te geven aan je verblijf en enkel te overnachten, de omgeving te ontdekken, te rusten en inspiratie op te doen. 

Extra voorzieningen
Naast genieten van de locatie, de natuur en omgeving, is er volop gelegenheid voor mooie ontmoetingen op en rond de boerderij.

Je kan je aanmelden om tijdens je verblijf deel te nemen aan de vrijwilligers- en community-activiteiten, maar ook voor  (paarden)coaching, paardrijden, gebed of een pastoraal gesprek.

Van harte welkom! 
Tot snel bij Het Terphuis!

Kamers bekijken? Klik hier.

Prijzen weten? Klik hier.

Reserveren? Klik hier.