B&B

De woonkamer en eetkamer van Bed & Breakfast Het Terphuis

Onze Bed & Breakfast

In een separate aanbouw van de boerderij ontvangen we onze gasten in de Bed & Breakfast van Het Terphuis. Deze knusse accommodatie in Poortugaal is prachtig gerestaureerd in authentieke stijl en biedt plek voor 2, 4 of 6 personen. De B&B heeft uitzicht op het open weiland waar onze boerderijdieren rondlopen.

Ervaar de landelijke rust en ongedwongen gezelligheid van Het Terphuis en boek een overnachting! Geniet in onze oase op nog geen kwartier rijden van de wereldstad Rotterdam en haar havens.

Voel je vrij om op de boerderij rond te lopen! Onze enthousiaste vrijwilligers vertellen jullie graag meer over de plek en hun werk.

Slapen in een monumentale boerderij

Knus en Authentiek

De boerderij waar je in verblijft, is in 2019 volledig gerestaureerd waarbij de monumentale waarde intact is gebleven. De accommodatie heeft een prachtig authentieke en warme woon- en eetkamer met open haard en is verder voorzien van alle gemakken, waaronder een koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. De B&B beschikt over een internetverbinding.

Daarnaast zijn er twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en met ieder een eigen douche, wastafel en toilet. De ene slaapkamer, de Vogelkamer, heeft een prachtig uitzicht over de tuin van de boerderij. De tweede slaapkamer, de Wilgenkamer, kijkt uit over het open weiland waar onze boerderijdieren rondlopen.

kom
Logeren

Laat je verwennen in onze Bed & Breakfast! Wij regelen graag het ontbijt voor jullie, dat in de woon-/eetkamer wordt geserveerd. Heerlijk vers van de boerderij.

Daarnaast is er in overleg de mogelijkheid om te lunchen of dineren. Uiteraard ook met lekkers uit onze eigen moestuin die onze deelnemers en vrijwilligers met zorg en aandacht verzorgen. Het menu is afhankelijk van het seizoen

Reviews

boeken?

Enthousiast geworden van onze Bed & Breakfast in Poortugaal? Ontdek de huidige tarieven en beschikbaarheid van de accommodatie op de website van Bed and Breakfast.

Tot snel bij Het Terphuis. Je bent van harte welkom!

Activiteiten in de omgeving

Genieten

Naast genieten van de locatie, de natuur en omgeving is er volop gelegenheid voor mooie ontmoetingen op en rondom de boerderij. Je kunt je aanmelden om tijdens je verblijf deel te nemen aan onze vrijwilligers- en community-activiteiten. Er zijn ook mogelijkheden voor (paarden)coaching, paardrijden, gebed of een pastoraal gesprek.

Je bent van harte welkom!

"WE WILLEN EEN GASTVRIJE PLEK ZIJN WAAR JE ER ECHT EVEN TUSSENUIT BENT. Kom GENIETEN in de rust ZODAT JE GEÏNSPIREERD EN OPGEBOUWD JE WEG WEER KUNT VERVOLGEN."

Ik wil contact opnemen!

Zorg dat je niks mist!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief