B&B

B&B Stichting Het Terphuis

In een separate aanbouw van de boerderij bieden we ook een Bed & Breakfast op Het Terphuis. Onze knusse accommodatie in Poortugaal is prachtig gerestaureerd in authentieke stijl en biedt plek voor 2, 4 of 6 personen. Met uitzicht op het open weiland waar onze boerderijdieren rondlopen.

Ervaar de landelijke rust en ongedwongen gezelligheid van Het Terphuis en boek een overnachting bij ons! Geniet in onze oase op nog geen kwartier rijden van de wereldstad Rotterdam en haar havens.

Voel je bij ons vrij om op de boerderij rond te lopen! Onze enthousiaste vrijwilligers vertellen jullie graag meer over de plek en hun werk.

B&B

Bed & Breakfast

De boerderij is in 2019 volledig gerestaureerd waarbij de monumentale waarde intact is gebleven. De accommodatie heeft een prachtig authentieke en warme woon- en eetkamer met open haard en is verder voorzien van alle gemakken, waaronder een koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. De B&B beschikt over een internetverbinding.

Daarnaast zijn er twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, met ieder een eigen douche, wastafel en toilet. De ene slaapkamer, de Vogelkamer, heeft een prachtig uitzicht over de tuin van de boerderij. De tweede slaapkamer, de Wilgenkamer, kijkt uit over het open weiland waar onze boerderijdieren rondlopen.

kom
Logeren

Wij regelen graag het ontbijt voor jullie. Deze wordt in de woon-/eetkamer geserveerd, vers van de boerderij. Daarnaast is er in overleg ook mogelijkheid tot een lunch of diner. Uiteraard ook met lekkers uit onze eigen moestuin die onze deelnemers en vrijwilligers met zorg en aandacht verzorgen; een en ander afhankelijk van het seizoen

Reviews

boeken?

Enthousiast geworden van onze Bed & Breakfast in Poortugaal? Ontdek de huidige tarieven en beschikbaarheid van de accommodatie op de website van Bed and Breakfast.

Van harte welkom!
Tot snel bij Het Terphuis

Omgeving

Extra's

Naast genieten van de locatie, de natuur en omgeving is er volop gelegenheid voor mooie ontmoetingen op en rondom de boerderij. Je kunt je aanmelden om tijdens je verblijf deel te nemen aan onze vrijwilligers- en community-activiteiten, maar ook voor (paarden)coaching, paardrijden, gebed of een pastoraal gesprek.

Quote

"We willen een plek zijn waar je gastvrij ontvangen wordt, er even tussenuit bent, kunt genieten, tot rust kan komen, kan schuilen en geïnspireerd en opgebouwd weer je weg kan vervolgen."

Ik wil contact opnemen!